Mörrum Hockey presenterade årets supporterlirare under kvällens träff. Sedan i början av maj har supportrarna haft en insamling genom bidrag och tröjförsäljning. Målet var uppsatt till 150.000kr för att kunna spetsa årets redan intressanta trupp ytterligare. Insamlingen har nästan uppnått målet då insamlingen för stunden är uppe i ca 142.000kr. Mycket imponerande och ett stort tack till alla de företag och privatpersoner som bidragit.

– Riktigt starkt att på så här kort tid komma upp i denna summa säger marknadschef Mikael Kellander.

 Insamlingen kommer att fortsätta ytterligare över sommaren och hoppas att vi kan få in ytterligare medel. Man ska veta att denna summa inte riktigt täcker kostnaden för en sådan spelare som Brandon Wong. Två platser återstår i truppen och givetvis kommer fortsatt insamlingen påverka vilken typ av spelare dessa blir.

Brandon kommer närmast från ECHL laget Greenville Road Warriors, där han spelat senaste tre säsongerna och producerat 161 poäng på 185 matcher.

– En riktigt bra spelare som vi är oerhört stolta att kunna presentera i Mörrum Hockey till kommande säsong, säger sportchef Mathias Lönqvist och fortsätter. Brandon är en snabb och irrationell spelare som vet vad målet är beläget.  Han kommer definitivt kunna spela på högre nivå framöver!    

Brandon kommer till ispremiären kring den 1:a aug och kommer att spela i tröja nr 91.

En längre videointervju kommer under veckan på hemsidan