Då var den dags igen för ett nytt avsnitt av Studio Kiske! I Studio Kiske S01E03 följer ni med programledare Kiske ner i A-lagets omklädningsrummet för den senaste informationen kring Mörrum Hockey. Avslöjar Kiske en ny spelare, bjuds det på födelsedagsfest och finbesök? I det tredje avsnittet får ni svaren!

Studio Kiske S01E03

Programledare: Kiske

Kamera/grafik/redigering: David Särnby

Studio Kiske är ett återkommande studioprogram som är 15 minuter långt och kommer ut varannan måndag (Ojämna veckor). Programmet leds av Kiske och innehåller gäster, reportage och aktuell information gällande Mörrum Hockey.

1 svara
  1. Roger Karlsson
    Roger Karlsson says:

    Var tog studio Kiske vägen, saknar det! Det bästa som hänt på år o dag! Lite originellt, udda o trevligt precis som goiset alltid har varit genom åren!

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *