Entrépriser 2019/20, nu blir det billigare att köpa förköp!

Mörrum Hockey kan idag avslöja nyheten att det i vinter kommer vara billigare än ifjol att se Mörrum Hockey spela på Jössarinken. I ett av flertalet uppgraderingar evenemangsmässigt så kommer entrépriserna på Ståplats, vuxen som pensionär att sänkas för den som väljer att köpa biljetten i förväg.

Ni har omöjligt missat kontraktsförlängningar av bland annat Dave Lindarv, Tom Mäkitalo, Adam Ingvarsson eller för den delen värvningarna av Marcus Paulsson, Mika Koivisto, Janne Pälve? Nu blir det billigare för alla att se dessa och alla de andra spelarna i vårt representationslag säsongen 2019/20!

I ett av många, ni kommer upptäcka de höst, försök att förbättra matchupplevelsen på Jössarinken så sänker vi nu priserna på entrébiljetten till A-lagets matcher på Jössarinken för dig som köper biljetten i förväg.

Förändringarna som kommer att ske är följande:

Ståplats Vuxen 100 kronor (förköp)

Ståplats Pensionär 80 kronor (förköp)

Notera att ifall du väljer och köpa biljetten på plats i biljettboden på Jössarinken betalar ni de vanliga priserna.

Alla biljettpriser för Ståplats som Sittplats till säsongen 2019/20 hittar ni på följande länk: Biljettpriser 2019/20

// David Särnby

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *