Andreas Frisk är klar för Mörrum Hockey!

Mörrum Hockey kan idag avslöja att backen Andreas Frisk är klar för spel i Mörrum Hockey. Frisk har över 500 matcher i allsvenskan på sitt CV och var den gångna säsongen lagkapten i Västervik i Hockeyallsvenskan.

Ni trodde att truppen var spikad och klar men det är den inte. Med över 500 matcher i Hockeyallsvenskan, 50-talet matcher i SHL och som proffs i Norge och Frankrike så är det en tung pjäs som ansluter till Mörrum Hockey.

Andreas kommer ifrån en säsong i Hockeyallsvenskan där han har varit allvarligt skadad under säsongens gång och är sugen på att testa på det igen i Mörrum Hockey. Vi är Mörrum Hockey är mycket glada att han vill komma till oss och vi väldigt nyfikna på vad det kan bli av detta!

Andreas kommer spela i tröjan nummer 3.

Andreas kommer att ansluta omgående och hans profil på eliteprospects.com hittar ni här!

// David Särnby

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *