Inför Nybro 

Då var det dags för säsongens andra träningsmatch och den första på Jössarinken säsongen 2019/20. Vi tar oss på onsdagskvällen an seriekollegan Nybro Vikings i en spännande drabbning.

Matchstart: Onsdagen den 21:e augusti klockan 19.00

Arena: Jössarinken, vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser:
Vuxen: 80 kronor,
Pensionär: 60 kronor,
Ungdomar 0-18 år: 0 kr (legitimation krävs).

Fri sittning gäller och notera att vi enbart kommer ha två kassor öppna så risk för kö finnes.

Förköp: Köp biljetten i förväg

TV-sändning: TVGOIS1 sänder kvällens match. Sändningen kostar 99 kronor och länken som tar er vidare till köp av denne hittar ni här!

Ombyggnation Jössarinken

Karlshamns Kommun satsar i Mörrum och bygger ny träningshall! Detta medför under säsongens gång att större delar kring Jössarinken kommer att vara en byggarbetsplats. Parkeringsplatserna tätt inpå ishallen minskar då den norra parkeringen bakom hallen, parkeringen utanför gamla kansliet och halva parkeringen på grusplanen kommer att vara arbetsplats. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser runt ishallen och det är att rekommendera att parkera längs med Ringvägen och angränsade gator under säsongens gång.

Läget i truppen: Mörrum kommer till spel med alla tillgängliga för att bli uttagna förutom #65 Alexander Molldén som har varit sjuk men som kommer enligt uppgifter att finnas med i slutet av veckan/nästa vecka igen på is. Nyförvärven #3 Andreas Frisk och #8 Janne Pälve finns med i onsdagens trupp.

Assisterande tränare Thomas Andersson säger följande: Vi vill sätta grunderna i vårt spel och hålla oss till de linjerna vi kommit fram till och att vi gör det med noggrannhet och kvalité. Seriekonkurrenter och vi går självklart in för och vinna matchen och bjuda publiken på mål. Vi hade en tuff första match och vi hoppas nu imorgon att det kommer synas att vi ligger där vi vill vara. Säsongens första hemmamatch och hoppas att många letar sig till Jössarinken och bekantar sig med Mörrum Hockeys A-lag 2019/20!

// David Särnby

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *