Inför Tyringe

Det är dags för säsongens tredje träningsmatch och det är nu dags att bege sig ner mot Skåne för match borta mot seriekollegan Tyringe SoSS. Följande förutsättningar gäller inför fredagens match.

Matchstart: Fredagen den 23:e augusti klockan 19.00

Arena: Tyrs Hov, vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser: Fri entré

TV-sändning: Inga uppgifter om att matchen sänds.

Läget i truppen: #65 Alexander Molldén finns inte med i fredagskvällens match då han har varit sjuk och inte är tillräckligt återställd. Han återkommer på is nästa vecka. #31 Jonathan Stålberg steg av från uppvärmningen senast och hans status är oklar. Övriga spelare i truppen gör upp om de 22 platserna till matchen.

Huvudtränare Sergei Joukov säger följande om den senaste matchen och om den kommande mot Tyringe: Matchen mot Nybro var ett steg åt rätt håll trots att vi förlorade med 4-1 och många saker var bättre än i Kristianstadsmatchen. Det som var bättre var försvarsspelet och lite av varje, lite små detaljer. Många saker måste vi förbättra för att vinna matcher så jag hoppas att vi imorgon kan visa bra kvalité i grunder som skridskoåkning, passningar och liknade som fattades lite igår. Lite mycket kontringar på oss och för mycket spel i egen zon. Jag hoppas att det funkar bättre imorgon och vi har tränat på det ikväll.

// David Särnby

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *