Inför Kalmar

Det är dags för säsongens fjärde träningsmatch och efter en vinst senast mot Tyringe beger vi oss nu öster ut för match mot Kalmar HC. Det finns ett antal bortfall till kvällens match och följande förutsättningar gäller inför matchen i Iffehallen.

Matchstart: Onsdagen den 29:e augusti klockan 19.00

Arena: Iffehallen, vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser: Vuxen: 80-100 kronor, Ungdom 0-18 år: 40-50 kronor

Förköp: Köp din biljett i förväg här!

TV-sändning: Inga uppgifter om att matchen sänds.

Läget i truppen: #21 Filiph Laine har av motivationsskäl lämnat truppen och flyttat hem till Skellefteå. #3 Andreas Frisk har efter att testat på det igen känt sig helt hundra efter sina skadebekymmer och finns i Västervik under tiden förhandlingar pågår för att förhoppningsvis nå ett längre kontrakt med Mörrum. Sjukdomar finns på #8 Janne Pälve som har drabbats av en vanlig feber/förkylning. #65 Alexander Molldén har under veckan gått på is med bekymmer med axeln kvarstår och hans spelar inte ikväll. Det gör inte heller #18 Mika Koivisto som fick en smäll på foten mot Tyringe men bör finns med på is i veckan och #88 Stepan Toritsyn är också skadad och inte med i kvällens match.

#28 Adam Ingvarsson säger följande inför kvällens match mot Kalmar HC:  ”Vi kör på och försöker bli bättre och bättre för varje dag. Stämningen i laget är mycket bra. Inför matchen ska det bli kul och se vart vi står och möta Kalmar som är duktiga. För egen del är de bara fortsätta att försöka hitta kemi med mina kedjekamrater!”

// David Särnby

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *