(#57 John Moberg-Forslund, #28 Adam Ingvarsson och vikarierande Huvudtränare Johan Hedman)

Derbydags och säsongens femte träningsmatch!

Söndag, eftermiddag och det betyder såklart att det äntligen är dags för hockey och Mörrums femte träningsmatch för säsongen. Efter en något turbulent tid som inte verkar påverkat stämningen i laget allt för mycket så är det derbydags. Vi får till dagens match tillbaka merparten av de som saknades sist, så det är upplagt för en fin eftermiddag. Följande förutsättningar gäller i eftermiddagens match mot Kallinge-Ronneby IF.

Matchstart: Söndagen den 1:e september klockan 16.00

Arena: Soft Center Arena, vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser 

Vuxen: 100 kronor
Ungdom 0-18 år: 60 kronor

Förköp: Köp din biljett i förväg här!

TV-sändning: Matchen sänds på hockeyettan.tv och länken till denne hittar du här!

Läget i truppen: Efter att ha gått på 3 femmor mot Kalmar HC så är nu merparten av spelarna tillbaka till eftermiddagens match och enbart fåtalet saknas. #8 Janne Pälve är frisk från sin förkylning/feber och spelar. Det gör också #65 Alexander Molldén som är tillbaka i matchtruppen efter att ha varit borta ett gäng matcher och vår andra finske vän #18 Mika Koivisto finns också med i dagens match efter ha varit borta senast mot Kalmar. #88 Stepan Toritsyn och #20 Andreas Silfverberg saknades sist men finns också med i dagens match. Saknas för spel gör dock #29 Arvid Sahlsten som har en muskelbristning i vaden.

#33 Tobias Brahm, #22 Victor Lilja och #34 Simon Svensson var igår och spelade med Sölvesborg IK och gjorde på uppgifter till hemsidan det bra och av dessa är #33 Tobias Brahm med i eftermiddagens trupp. Mörrum Hockey och Sölvesborg IK har inlett ett avtal som gör att spelare som behöver matchning kan röra sig klubbarna emellan, vilket gynnar både Mörrum, Sölvesborg IK och spelarnas personliga utveckling.

Assisterande tränare Thomas Andersson säger följande om eftermiddagens match: ”Hoppas få se en grupp som kommit samman och som går ut och ger järnet och tävlar om varje millimeter. Vi har en del taktiskt och jobba på och vill visa att vi vill vinna ishockeymatcher.”

// David Särnby

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *