Inför Tyringe 

Efter den klart bästa försäsongsmatchen och uddamålsförlusten senast mot Kallinge-Ronneby IF så är det äntligen dags för träningsmatchdags igen. Ikväll gästas vi av Tyringe SoSS och följande förutsättningar gäller inför kvällens drabbning på Jössarinken.

Matchstart: Onsdagen den 4:e september klockan 19.00

Arena: Jössarinken, vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser:
Vuxen: 80 kronor,
Pensionär: 60 kronor,
Ungdomar 0-18 år: 0 kr (legitimation krävs).

Fri sittning gäller och notera att vi enbart kommer ha två kassor öppna så risk för kö finnes.

Förköp: Köp biljetten i förväg

TV-sändning: TVGOIS1 sänder kvällens match. Sändningen kostar 99 kronor och länken som tar er vidare till köp av denne hittar ni här!

Ombyggnation Jössarinken

Karlshamns Kommun satsar i Mörrum och bygger ny träningshall! Detta medför under säsongens gång att större delar kring Jössarinken kommer att vara en byggarbetsplats. Parkeringsplatserna tätt inpå ishallen minskar då den norra parkeringen bakom hallen, parkeringen utanför gamla kansliet och halva parkeringen på grusplanen kommer att vara arbetsplats. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser runt ishallen och det är att rekommendera att parkera längs med Ringvägen och angränsade gator under säsongens gång.

Läget i truppen: Mörrum Hockey kommer till spel i kvällens match med vissa avbräck. #29 Arvid Sahlsten (muskelbristning i vaden), #17  Tom Mäkitalo (axelskadad), #13 Khalid Ibrahim (sjuk), Jesper Hultberg (sjuk), Adam Ingvarsson (ömmande ljumske, försiktighetsåtgärd).

Assisterande tränare Thomas Andersson säger följande om kvällens träningsmatch på Jössarinken: ”Jag upplevde att laget hittat spelglädjen, vi gjorde några justeringar redan i söndags och har jobbat med dessa under veckan. Jag hoppas vi tar med oss spelglädjen in i denna matchen och fortsätter jobba med justeringarna vi gjort i spelet.”

// David Särnby

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *