Genrep mot Gladsaxe

Seger senast mot Tyringe och nu har vi kommit fram till den sista träningsmatchen innan serien börjar. Genrepet sker på Jössarinken hemma mot det danska laget Gladsaxe. Klockan 15.00 på lördag och förutsättningarna inför matchen hittar ni här.

Matchstart: Lördagen den 7:e september klockan 15.00

Arena: Jössarinken, vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser:
Vuxen: 80 kronor,
Pensionär: 60 kronor,
Ungdomar 0-18 år: 0 kr (legitimation krävs).

Fri sittning gäller och notera att vi enbart kommer ha två kassor öppna så risk för kö finnes.

Förköp: Köp biljetten i förväg

TV-sändning: TVGOIS1 sänder kvällens match. Sändningen kostar 99 kronor och länken som tar er vidare till köp av denne hittar ni här!

Ombyggnation Jössarinken

Karlshamns Kommun satsar i Mörrum och bygger ny träningshall! Detta medför under säsongens gång att större delar kring Jössarinken kommer att vara en byggarbetsplats. Parkeringsplatserna tätt inpå ishallen minskar då den norra parkeringen bakom hallen, parkeringen utanför gamla kansliet och halva parkeringen på grusplanen kommer att vara arbetsplats. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser runt ishallen och det är att rekommendera att parkera längs med Ringvägen och angränsade gator under säsongens gång.

Läget i truppen: #29 Arvid Sahlsten (muskelbristning vad), #17 Tom Mäkitalo (axelskadad), #91 Jesper Hultberg (sjuk), #28 Adam Ingvarsson (ljumske, försiktighetsåtgärd), #45 Hampus Henriksson (ljumske försiktighetsåtgärd). #5 Dave Lindarv och #16 Marcus Paulsson vilar och står över morgondagens match. #13 Khalid Ibrahim är tillbaka efter sjukdom.

Assisterande tränare Thomas Andersson säger följande:

Vinst senast mot Tyringe, vad säger du om matchen?”

– Arbetade oss in i matchen på ett bra sätt. Vi hade ett bra försvarsspel. Från och minut 30 flyttar vi puck bra  från blad till blad och då hann inte Tyringe med.

Match imorgon lördag. Vad är dina tankar om matchen mot Gladsaxe?

-Vet inte så mycket om det danska laget. Vill att vi åker skridskor och flyttar puck i ett högt tempo. Gör vi det så ska de inte ha för mycket att sätta emot”.

Uthämtning Säsongskort och Supportertröjor: För er som inte hämtat ut era tröjor och säsongskort så finns dessa möjliga att hämta ut på matchen mot Gladsaxe i Jössarinken i rummet under VIP:en.

// David Särnby

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *