Nu är biljetterna till seriepremiären släppta!

Söndagen den 15:e september spelar Mörrum Hockeys A-lag för säsongen 2019/20 sin första hemmamatch på Jössarinken och nu kan du säkra din plats till helgens drabbning!

Då är det äntligen dags för seriepremiär på Jössarinken och det är ett fruktansvärt spännande lag som Mörrum Hockey ställer på isen säsongen 2019/20. Vad som den Tre Kronor-meriterade och tillika SM-Guld-vinnaren Marcus Paulsson i laget med bland annat lagkamrater som Dave Lindarv, Adam Ingvarsson, Hampus Melén och många fler högintressanta spelare.

Nu kan du säkra din sittplats eller ståplats till helgens drabbning och kom ihåg att du som väljer Ståplats kommer under säsongens gång att få billigare entrépriser ifall du köper biljetten i förväg på morrumhockey.se/biljetter än i biljettboden på matchdagen.

Fullständiga entrépriser hittar ni här och förköp till söndagens drabbning fixar ni på följande länk: Förköp till Mörrum Hockey – Hanhals IF

// David Särnby

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *