Det är dags för seriepremiär!

Då är det äntligen dags för seriepremiär tillika hemmapremiär för Mörrum Hockey, då vi i eftermiddag tar oss an Hanhals IF på Jössarinken. Vi märker av ett högre biljettryck än vanligt och vi välkomnar er tillbaka till Jössarinken för en ny och ytterst spännande hockeysäsong. Följande förutsättningar gäller inför eftermiddagens match.

Matchstart: Söndagen den 15:e september klockan 16.00

Arena: Jössarinken, vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser:
Vuxen: 100-140 kronor,
Pensionär: 80-120 kronor,
Ungdomar 0-18 år: 0 kr (legitimation krävs).

Fullständiga biljettpriser hittar ni här: Biljettpriser hittar ni här!

Förköp: Köp biljetten i förväg

Säsongskort: För er som har bokat säsongskort men som ej har hämtat ut dessa ännu så finns de i biljettbodarna utanför.

TV-sändning: TVGOIS1 sänder eftermiddagens match. Sändningen kostar 99 kronor och länken som tar er vidare till köp av denne hittar ni här!

VIP-en: Vill ni sitta ner och ta en bit mat eller varför inte bara ta något kallt och gott och dricka? Bra, då har VIP-en i Jössarinken öppet från 14.30 och den är öppen och tillgänglig för alla som befinner sig i arenan. Det enda man behöver göra är att ange sitt namn till Entrévärden. Varmt välkomna in. Fullständiga rättigheter och vem vet, kanske finns det något helt nytt och unikt i kylarna inför eftermiddagens match…

Vinnare i tävlingen om 2 biljetter och ett bord i VIP:en, måltid inkluderat är: Marcus Hallberg! 2 biljetter ligger redo med ditt namn på i biljettboden och ett bord för 2 står reserverat för dig i VIP:en. Välkommen!

Ombyggnation Jössarinken

Karlshamns Kommun satsar i Mörrum och bygger ny träningshall! Detta medför under säsongens gång att större delar kring Jössarinken kommer att vara en byggarbetsplats. Parkeringsplatserna tätt inpå ishallen minskar då den norra parkeringen bakom hallen, parkeringen utanför gamla kansliet och halva parkeringen på grusplanen kommer att vara arbetsplats. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser runt ishallen och det är att rekommendera att parkera längs med Ringvägen och angränsade gator under säsongens gång.

Läget i truppen: Saknas till kvällens match gör #17 Tom Mäkitalo (axel), #29 Arvid Sahlsten (vad) och #45 Hampus Henriksson (ljumske). Från J20 plockar vi upp Felix Mathisson till eftermiddagens match.

Vi fick tag i vår assisterande tränare Thomas Andersson inför eftermiddagens match.

Hemmapremiär mot Hanhals, vad säger du Thomas?

-Äntligen seriepremiär! Denna har vi gått och längtat efter hela laget.

Vad har ni fokuserat extra på under träningarna inför eftermiddagens match?

-Inget extra sådär men grundspelet i försvarszon har vi tränat på och även powerplay och boxplay de sista tiden inför match..

Avslutningsvis

-Jag hoppas vi får se mycket folk och att vi ses sen i eftermiddag allihopa.

 

// David Särnby

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *