(#65 Alexander Molldén jublar efter ett av sina tre mål sist)

(#65 Alexander Molldén jublar efter ett av sina tre mål sist. #28 Adam Ingvarsson i bakgrunden till både målet och Alexander!)

Dags för derby mot KRIF!

Då är det dags för säsongens andra seriematch och det är nu dags för derby mot Kallinge-Ronneby IF. Mörrum Hockey kommer till spel efter en inledande förlust på straffar och jagar nu sin första trepoängare för säsongens seriespel. Följande förutsättningar gäller inför onsdagens match i Soft Center Arena.

Matchstart: Onsdagen den 18:e september klockan 19.00

Arena: Soft Center Arena, vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser 

Vuxen: 100-140 kronor
Pensionär: 80-140 kronor
Ungdom 13-18 år: 60-100 kronor

Förköp: Köp din biljett i förväg här!

TV-sändning: Matchen sänds på hockeyettan.tv och länken till denne hittar du här!

Läget i truppen: Saknas i truppen till kvällens match gör #17 Tom Mäkitalo (axel) och #29 Arvid Sahlsten (vad). #45 Hampus Henriksson och #88 Stepan Toritsyn är åter med i truppen efter att ha saknats i den senaste matchen mot Hanhals. Mörrum kommer till spel med 13 forwards och 7 backar till kvällens match.

Assisterande tränare Thomas Andersson säger följande om kvällens match: ”Såg riktigt bra ut framåt, men finns en del och jobba vidare på bakåt. Ny röst har kommit in och har börjat jobba med och sätta spelet i egen zon och utan puck. Det är ett intressant och aggressivt spel som Peter vill spela!”

// David Särnby

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *