Dags för säsongens första trepoängare!

Det är dags för matchen igen och ikväll beger vi oss ner mot Skåne för match borta mot Tyringe SoSS. Till kvällens match finns ett antal lån med och förstärker truppen. Fullständiga förutsättningar här nedan!

Matchstart: Onsdagen den 2:e oktober klockan 19.00

Arena: Tyrs Hov, Tyringe. Vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser 

Vuxen: 100-140 kronor
Pensionär: 80-140 kronor
Ungdom 0-15 år: 0-60 kronor

Förköp: Köp din biljett i förväg här!

TV-sändning: Matchen sänds på hockeyettan.tv och länken till denne hittar du här!

Läget i truppen: Saknas i truppen till kvällens match gör #17 Tom Mäkitalo (upper body). Övriga spelare finns tillgängliga till att bli uttagna till kvällens match. Till kvällens match kommer åtminstone 2 spelare från Kristianstad IK att finnas med i truppen. Daniel Finn-Olsson som var med sist är också med i kväll. Detsamma gäller Kristianstadspelaren Albin Hernod. Vi tackar Kristianstad IK för en mycket bra dialog och ett samarbete som gynnar alla parter. Truppen spikas dagtid matchdag.

// David Särnby

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *