Dags för match mot Halmstad

Efter en spelfri helg är det nu åter dags för match när vi jagar vår andra raka seger och detta när vi ställs mot Halmstad HF på bortaplan. Följande förutsättningar inför onsdagens drabbning i Halmstad Arena hittar ni här nedan.

Matchstart: Onsdagen den 9:e oktober klockan 19.00

Arena: Halmstad Arena, Halmstad. Vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser 

Vuxen: 100 kronor
Pensionär: 60 kronor
Ungdom 12-17 år: 60 kronor

Förköp: Köp din biljett i förväg här!

TV-sändning: Matchen sänds på hockeyettan.tv och länken till denne hittar du här!

Läget i truppen: #91 Jesper Hultberg (lower body) är skadad och är mycket osäkert gällande spel inför kvällens match. Desto trevligare är att #17 Tom Mäkitalo åter med i matchtruppen efter en månads frånvaro. Även till denna match finns Kristianstadslånen Dennis Finn-Olsson, Albin Hernod och Tingsrydslånet Oliver Nilsson med i matchtruppen. Truppen spikas dagtid matchdag och resten finns tillgängliga till att bli uttagna.

// David Särnby

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *