Stekhett derby och fulltaligt för första gången i år!

Imorgon klockan 19.00 smäller det! Stekhett derby, årets enkronamatch och vi kommer till match med fulltalig trupp helt utan skador och sjukdomar. Med över 700 sålda biljetter dagen innan matchdag, med en enkrona som går över 240 kronor i nuläget så ligger allt upplagt för årets hockeyfest på Jössarinken.

Matchstart: Onsdagen den 5:e november klockan 19.00

Arena: Jössarinken, vägbeskrivning hit hittar du här!

Arenainfo: Inför match stängs Arenan två timmar före matchstart och all entré sker via huvudentrén.

Biljettpriser:
Vuxen: 100-140 kronor,
Pensionär: 80-120 kronor,
Ungdomar 0-18 år: 0 kr (legitimation krävs).

Fullständiga biljettpriser hittar ni här: Biljettpriser hittar ni här!

Förköp: Köp biljetten billigare och i förväg

Säsongskort: För er som har bokat säsongskort men som ej har hämtat ut dessa ännu så finns de i biljettbodarna utanför.

TV-sändning: TVGOIS1 sänder kvällens match. Sändningen kostar startar 18.45, kostar 99 kronor och länken som tar er vidare till köp av denne hittar ni här!

VIP-en: Vill man ha något gott och drick eller äta så är VIP-en öppen för alla i arenan från 17.30. Det enda man behöver göra är att ange sitt namn till Entrévärden. Varmt välkomna in.

Ombyggnation Jössarinken

Karlshamns Kommun satsar i Mörrum och bygger ny träningshall! Detta medför under säsongens gång att större delar kring Jössarinken kommer att vara en byggarbetsplats. Parkeringsplatserna tätt inpå ishallen minskar då den norra parkeringen bakom hallen, parkeringen utanför gamla kansliet och halva parkeringen på grusplanen kommer att vara arbetsplats. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser runt ishallen och det är att rekommendera att parkera längs med Ringvägen och angränsade gator under säsongens gång.

Läget i truppen: För första gången denna säsong är samtliga spelare tillgängliga för match, det gäller såväl permanenta spelare som de lån vi har registrerade. Laget spikas matchdag under lunchtid!

// David Särnby

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *