Fredagsmatch och hemmamatch!

Äntligen matchdags och ikväll är det åter dags för seriematch och denna gången mot Tyringe SoSS. Fredagsmatch och hög tid för trepoängare och inför kvällens match på Jössarinken gäller följande förutsättningar.

Matchstart: Fredagen den 22:e november klockan 19.00

Arena: Jössarinken, vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser:
Vuxen: 100-140 kronor,
Pensionär: 80-120 kronor,
Ungdomar 0-18 år: 0 kr (legitimation krävs).

Fullständiga biljettpriser hittar ni här: Biljettpriser hittar ni här!

Förköp: Köp biljetten billigare och i förväg

TV-sändning: TVGOIS1 sänder kvällens match. Sändningen kostar startar 18.45, kostar 99 kronor och länken som tar er vidare till köp av denne hittar ni här!

VIP-en: Vill man ha något gott och drick eller äta så är VIP-en öppen för alla i arenan från 17.30. Det enda man behöver göra är att ange sitt namn till Entrévärden. Varmt välkomna in.

Ombyggnation Jössarinken

Karlshamns Kommun satsar i Mörrum och bygger ny träningshall! Detta medför under säsongens gång att större delar kring Jössarinken kommer att vara en byggarbetsplats. Parkeringsplatserna tätt inpå ishallen minskar då den norra parkeringen bakom hallen, parkeringen utanför gamla kansliet och halva parkeringen på grusplanen kommer att vara arbetsplats. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser runt ishallen och det är att rekommendera att parkera längs med Ringvägen och angränsade gator under säsongens gång.

Läget i truppen: Till dagens match så står det klart att målvakten Tim Hultstrand är spelklar för Mörrum Hockey och kommer att bära nummer #25. Tim anslöt till Mörrum Hockey i måndags och han var hos oss som lån under förra säsongen. Dessutom är det mycket trevligt att meddela att #16 Marcus Paulsson är tillbaka efter en kortare tids skada. Till kvällens match kommer dessutom följande spelare medverka utav våra lån, #11 Ahlbin Hernod, #12 Joel Werner, #27 Dennis Finn-Olsson och #15 Oliver Nilsson. På skadelistan finns #23 Linus Björk som under träning fått en puck i ansiktet och drabbats av flera frakturer i ansiktet. Det är oklart hur lång tid Linus kommer vara borta från spel. Dessutom är #31 Jonathan Stålberg borta under en längre tid framöver efter en knäskada i matchen mot Tranås. Matchtruppen spikas under matchdagen.

// David Särnby

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *