Dags för andra raka segern!

Efter en mindre bra inledning senast mot Tyringe så var det Mörrum för hela slanten och den första 3-poängaren var ett faktum. Ikväll är det dags igen för match på Jössarinken då Halmstad HF gästar oss. Följande förutsättningar gäller inför kvällens drabbning.

Matchstart: Onsdagen den 27:e november klockan 19.00

Arena: Jössarinken, vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser:
Vuxen: 100-140 kronor,
Pensionär: 80-120 kronor,
Ungdomar 0-18 år: 0 kr (legitimation krävs).

Fullständiga biljettpriser hittar ni här: Biljettpriser hittar ni här!

Förköp: Köp biljetten billigare och i förväg

TV-sändning: TVGOIS1 sänder kvällens match. Sändningen kostar startar 18.45, kostar 99 kronor och länken som tar er vidare till köp av denne hittar ni här!

VIP-en: Vill man ha något gott och drick eller äta så är VIP-en öppen för alla i arenan från 17.30. Det enda man behöver göra är att ange sitt namn till Entrévärden. Varmt välkomna in.

Ombyggnation Jössarinken

Karlshamns Kommun satsar i Mörrum och bygger ny träningshall! Detta medför under säsongens gång att större delar kring Jössarinken kommer att vara en byggarbetsplats. Parkeringsplatserna tätt inpå ishallen minskar då den norra parkeringen bakom hallen, parkeringen utanför gamla kansliet och halva parkeringen på grusplanen kommer att vara arbetsplats. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser runt ishallen och det är att rekommendera att parkera längs med Ringvägen och angränsade gator under säsongens gång.

Läget i truppen: Till kvällens match kommer följande spelare medverka utav våra lån, #11 Ahlbin Hernod, #12 Joel Werner och #15 Oliver Nilsson. Ny på skadelistan är #27 Dennis Finn-Olsson som utgick under Tyringematchen. Sedan tidigare är #23 Linus Björk (ansiktsskada) och #31 Jonathan Stålberg (knäskada) borta. Matchtruppen spikas under matchdagen.

// David Särnby

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *