Försäljning och marknadsansvarig till Mörrum Hockey

Är du en hungrig säljare som är sugen på att ta nästa steg? Brinner du för försäljning och vill vara med och utveckla en verksamhet med stor potential? Då kan du vara den vi söker som Försäljning och marknadsansvarig till storsatsande Mörrum Hockey.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
Rollen som Försäljning och marknadsansvarig syftar i huvudsak till att fokusera på försäljning mot nya och befintliga samarbetspartners. Det finns stor potential kopplat till försäljning inom verksamheten och vi söker därför efter någon att utveckla samt förädla den. Utöver detta kommer du även vara närvarande och drivande i föreningens företagsnätverk och andra sponsoraktiviteter. Försäljningen berör allt från medieexponering, till platser i nätverket samt varumärkesexponering i Jössarinken.

Utöver detta kommer du även ha mindre arbetsuppgifter kopplat till att skapa content samt publicera detta i våra sociala medier.

Att bo i Mörrum är inget krav, då det finns goda kommunikationsmöjligheter samt övernattningsmöjligheter. Finns möjlighet att till viss del arbeta från annan ort. Kväll och helgarbete förekommer exempelvis i form av närvarande vid nätverksträffar samt sponsoraktiviteter, exempelvis kopplat till matchdagar.

KRAV PÅ PERSON
I och med fokuset på att öka föreningens försäljning är det av stor vikt att du har en naturlig säljådra och drivs av att hitta nya samarbeten. Vi ser stor potential kopplat till försäljningen inom verksamheten och det är därför av stor vikt att du är hungrig och driven till att förädla den.

Vi ser även att du har en hög social kompetens i och med din närvaro i vårt företagsnätverk samt kopplat till andra sponsoraktiviteter.

För att lyckas i rollen krävs vidare att du har:
• Erfarenhet av försäljning
• Körkort
• Intresse för sociala medier

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Försäljning och marknadsansvarig. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

ÖVRIGT
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid. Kvällstid och helger förekommer
Plats: Mörrum
Lön: Fast + rörlig

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Carlsson på mattias.carlsson@performiq.se. Kallelser till intervjuer kommer ske löpande från v.2 och framåt.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

FÖRENINGSPRESENTATION
Mörrum Hockey bildades 1966 och spelar i HockeyEttan Södra. Vi är en anrik förening som under många år spelat ishockey på allsvensk nivå, vilket vi nu tar ny sats mot och målsättningen är att nå Hockeyallsvenskan inom fyra år. Vi går en spännande framtid tillmötes där vi under 2020 även kommer flytta in i nya lokaler i vår nya tillbyggda arena.

Föreningen har en stor och omfattande ungdoms- och juniorverksamhet som är under ständig utveckling. Vi har ca 250 aktiva barn och ungdomar i föreningen samt 80 barn i vår skridsko och hockeyskola. Dessutom har föreningen ca 70 verksamma ledare.

Vi ser ljust på framtiden och är helt övertygade om att laxen simmar uppåt även i framtiden.

Ladda ned annons som .pdf-fil.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *