Nu startar fortsättningsserien!

Äntligen är det dags igen. Nu startar vårserier och hockeyn är tillbaka på Jössarinken. I seriens första match kommer Vimmerby HC på besök på Jössarinken och inför eftermiddagens hockeyfest gäller följande förutsättningar.

Matchstart: Lördagen den 28:e december klockan 15.00

Arena: Jössarinken, vägbeskrivning hit hittar du här!

Biljettpriser:
Vuxen: 100-140 kronor,
Pensionär: 80-120 kronor,
Ungdomar 0-18 år: 0 kr (legitimation krävs).

Fullständiga biljettpriser hittar ni här: Biljettpriser hittar ni här!

Förköp: Köp biljetten billigare och i förväg

TV-sändning: TVGOIS1 sänder eftermiddagens match. Sändningen kostar startar 14.45, kostar 99 kronor och länken som tar er vidare till köp av denne hittar ni här!

VIP-en: Vill man ha något gott och drick eller äta så är VIP-en öppen för alla i arenan från 13.30. Det enda man behöver göra är att ange sitt namn till Entrévärden. Varmt välkomna in.

Ombyggnation Jössarinken

Karlshamns Kommun satsar i Mörrum och bygger ny träningshall! Detta medför under säsongens gång att större delar kring Jössarinken kommer att vara en byggarbetsplats. Parkeringsplatserna tätt inpå ishallen minskar då den norra parkeringen bakom hallen, parkeringen utanför gamla kansliet och halva parkeringen på grusplanen kommer att vara arbetsplats. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser runt ishallen och det är att rekommendera att parkera längs med Ringvägen och angränsade gator under säsongens gång.

Hockeyettan Södra Vår: Nu är det dags igen och ni kanske undrar vad det är som vi spelar om? Så här ligger det till!

Serien består av 7 lag. De 7 lag som kom 6-12 i Hockeyettan Södra. Dessa lagen möter varandra 3 gånger. Vissa 2 gånger hemma och vissa 2 gånger borta.

När vi spelar 18 matcher så går lag 1 i serien till Playoff 1. Lag 2 till 5 har spelat klart för denna säsongen och är kvalificerade för Hockeyettan Södra 2020/21. Lag 6 och 7 spelar en kvalserien på 6 lag, 2 från Hockeyettan Södra och 4 lag från Hockeytvåan om 2 platser att kvalificera sig för spel i Hockeyettan Södra 2020/21.

Läget i truppen: Till dagens match så är alla spelare tillgängliga. På grund av skador i Tingsryd AIF och Kristianstad IK så kommer ingen av lånen kommer att medverka vid eftermiddagens match.

// David Särnby

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *